Timanttiset lyriikat kertovat erosta ja tuovat unohdetun näkökulman joululauluun.

Timanttiset lyriikat tiivistävät paljon tunnetta vain kouralliseen sanoja – oletko samaa mieltä Radio Moreenin listauksesta?

Kielikeissejä ja kehonviestejä -podcastsarjan jaksossa nostetaan esiin muutamia esimerkkejä nerokkaista ja kauniista sanoituksista. Kappaleissa käsitellään esimerkiksi eroa ja laulun tekemistä.

Radio Moreenin Sanna Karhutaival ja Marikki Nykänen tekivät listan kappaleista, jotka saavat kuulijan sfääreihin. Tunne on syvä, ja kauniiden sanoitusten avulla kuulija ymmärtää jotain uutta itsestään.

”On mahdotonta käsitellä yhdessä jaksossa kaikkia upeita sanoittajia, joita Suomestakin löytyy”, Karhutaival toteaa.

Kielikeissejä ja kehonviestejä -podcastsarjan jaksossa nostetaan esiin muutamia esimerkkejä nerokkaista ja kauniista sanoituksista. Kappaleissa käsitellään esimerkiksi eroa ja laulun tekemistä. Biisien sisällön voi ymmärtää monella tavalla, ja usein se aukeaa vasta useammalla kuuntelulla.

Näin esimerkiksi Sannin tapauksessa.

”Sannin Sanni on kappale, jossa ei ole näennäisesti mitään sisältöä”, Karhutaival sanoo.

Sanni esimerkiksi vertaa itseään kermajuustoon.  Tarkemmalla kuuntelulla pääsee kuitenkin hienoon itseironiseen kuvaukseen eron jälkeiestä elämästä. Kappale saa ajattelemaan ja samaistumaan. Muutkaan kappaleet eivät jätä ketään kylmäksi.